BİTLİS / ADİLCEVAZ - İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu

May

81 İlde yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) 2024 Uygulanması 6 Mayıs 2024 tarihinde okulumuzda 8.sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

May

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK,GENOM DÜZENLEME-CRISPR/CAS9 TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMA KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

OKULUMUZ 8.SINIF VELİLERİNE YÖNELİK , 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İLK VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Ock

OKULUMUZDA DEVAM EDEN HAFTASONU DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINDA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ock

Öğrencilere sınavlara bakış açısı, sınavlar hakkında olumlu düşünmenin önemi, sınav kaygısına nelerin neden olabileceği, bu kaygıyı azaltmanın yolları anlatıldı. Öğrencilerin sınavlar hakkında olumsuz düşünceleri gidermeleri yönünde tavsiyelerde bulunuldu.

Seminer sonunda öğrenciler merak ettiği soruları rehber öğretmenine sorarak, sınavlara dair kaygılarının nedenlerini ve bunlarla nasıl baş edeceklerini öğrendiler.

Ock

İlimiz genelinde devam eden Kitap okuma etkinlikleri kapsamında okulumuzda her ay düzenlenen Kitap Analiz Formu değerlendirmesinde;

5/A REZAN KESERCİ

7/A İHO NİSA GÜLER

8/A ENES SUBAŞI,YUSUF ALİ KAPUCU

8/B ALİ İHSAN YAMLI,EMİR KOÇAKLI,ASİYE BERRA GÜNDOĞDU,İLKEM GÜLER

ÖĞRENCİLERİMİZE DÜZENLENEN TÖRENDE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

May

Din Kültürü  Ve Ahlak Bilgisi Dersi ders müfredatımızda yer alan vatan, millet, bayrak sevgisi ile şehit ve gazi  konuları kapsamında okulumuzun yakınında bulunan  şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dualarda bulunduk.

May

Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında danışmanlığı Fen Bilimleri Öğretmeni Huriye PEHLİVAN tarafından yapılan ve okulumuz öğrencilerinden Muhammed Enes HINIS ile Çınar Efe BOZ' un yapmış olduğu çalışma Van Bölge Finaline davet edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

May

Dereceye giren velilerimizi tebrik ederiz.

May

"Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması" sınavı 6 Mayıs 2023 tarihinde yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin okumuş olduğu hatimler ilçe müftümüz tarafından dualandı. İlçe müftümüze ve etkinliği düzenleyen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Rukiye Manbaki'ye teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 6/A İHO öğrencileri ile birlikte  ilçemizde bulunan Seyr-i Cevaz lokantasında iftarımızı açtık. Etkinliği düzenleyen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Rukiye MANBAKİ'ye teşekkür ederiz.

Ramazan Ayı Panolarımız...

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Programı Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa ilçemiz vatandaşları tarafından seslendirilen 7'den 70'e İstiklal Marşı video gösterisi damgasını vurdu.